Dostava

Stroški pakiranja in dostave enega paketa na naslov v Sloveniji, znašajo po veljavnem ceniku po pogodbi dostavne službe HITRA POŠTA ali GLS, razen za izdelke kjer je strošek dostave posebej naveden.

 • Pred prevzemom paketa, preverite da le ta ni poškodovan, v primeru da so poškodbe transporta vidne, le to zabeležite ob podpisu prevzema, saj za poškodovane pakete zaradi transporta odgovarja dostavna služba in ne prodajalec. Ko podpišete da ste paket prevzeli s tem tudi soglašate, da ste prevzeli nepoškodovan paket. Poškodbe zaradi transporta se reklamira dostavni službi, kjer izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj z dostavno službo, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času. Če vam izdelek ne ustreza stroške morebitnega vračila blaga krije kupec.
  V primeru dostave napačnega blaga krije stroške vračila podjetje AMATIM d.o.o.Storitve dostave za nas opravlja dostavno podjetje HITRA POŠTA in GLS.
 • izbira med naslednjimi načini dostave:                                 
  • dostava paketa na vaš naslov
  • dostava paketa v Parcel Shop enoto
  • dostava paketa na drugi naslov
  • dostava paketa v GLS ali HITRA POŠTA depo
  • izbira drugega dneva dostave
  • pooblaščanje drugega prejemnika paketa

                                                                 

Pohištvo zaradi teže in možnosti poškodb dostavljamo sami do stranke ali stranka lahko izdelek osebno prevzame na sedežu podjetja po predhodni najavi na telefon 040645239. Po pošti pohištva ne pošiljamo zaradi morebitnih poškodb med transportom. Za dostavo vas običajno kontaktiramo da se dogovorimo za čas dostave. Cena dostave za pohištvo je 30 eur na območju Slovenije.                                                  Paketne dostave ostalih izdelkov do 20 kg  je cena 4,99€. Od 20-30 kilogramov 9,76€.

V kolikor bi nam želeli še kaj sporočiti ob naročilu v okencu OPOMBE vpišite željeno opombo!

Pošiljke so v dostavi (blago ki je na zalogi) že prvi ali drugi delovni dan po oddaji in potrditvi naročila in sicer v času emd 8:00 in 16:00. V primeru, da vas v tem času ni doma, prosimo, da ob oddaji naročila navedete naslov in kontaktno številko za dostavo, kjer boste dosegljivi. Če vam kurir ne more predati paketa, vam pusti sporočilo s telefonsko številko, kamor lahko pokličete in se ogovorite za dostavo ali osebni prevzem v depojih podjetja GLS ali HITRE POŠTE. Podatke o depojih dostavne službe GLS najdete na spleti strani http://www.gls-slovenia.com.

Sledenje paketa dostavne službe HITRA POŠTA najdete na tej povezavi: https://sledenje.hitraposta.com

Naslov:  Hitra Pošta d.o.o.
Cesta 4. julija 67
Krško  8270  Slovenija
Telefon:  070 599 123
E-mail:  info@hitraposta.com

https://hitraposta.com/Kontakt

LEPO VAS PROSIMO ZA PRAVOČASEN PREVZEM PAKETA

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. Vkolikor kupec naročenega blaga, ki je poslano s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru, in je po preteku čakalnega roka na pošti petnajst (15) dni vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. V kolikor kupec paketa ne prevzame s tem dejanjem podjetju povzroča finančno škodo. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja izdelkov podjetju, za kar mu bo prodajalec izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe ni prekinil. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje. V primeru lažnih naročil bomo IP naslov predali v nadaljnjo obravnavo kot zlorabo. STROŠEK NEPREVZEMA NAROČILA STANE 25,00 EUR in vključujejo administrativne stroške, stroške pakiranja, pošiljanja in vračila pošiljke ter pogodbeno kazen.