Kombinirana postelja MAXI PLUS

Kombinirana postelja MAXI PLUS

275.84397.02 Z DDV

80 na zalogi

Otroška soba vam daje priložnost, da oblikujete ta večnamenski sestav v prvi lasten svet za vašega majhnega otroka.

Opis

Otroško pohištvo LORELLI
Otroška soba vam daje priložnost, da oblikujete prvi lasten svet za vašega majhnega otroka. Posebnost tega sestava je da ga lahko prilagajate – spremenite glede na potrebe in rast otroka skozi leta.

Dimenzije kombinirane postelje zunanjih stranic v celoti kot sestav : dolžina 167 cm, širina 72 cm ter višina 104 cm. Leseni del je iz kakovostne iverne plošče (dolga lesena vlakna), kvalitetno obarvano z neoporečnimi barvami z visoko odpornostjo, robovi so zaščiteni z ABS zaklučkom-ZAŠČITA PROTI GRIZENJU.

Lastnosti

Otroška mala posteljica – gugalnica :
– Notranje mere – 110 x 63 cm zunanje mere 114 x 69 x 71 cm
– Vzmetnice ni v garnituri
– Blokiranje zibanja, ali sprostitev le tega
– 3 stopnje premične stranice
– Omarica s 3 predali
Transformacija v:
Mladinska soba

– Notranje mere velike posteljice – 161 x 62 cm zunanje mere 166 x 71 x 58 cm
    – Prilagodljiva višina posteljnega dna
– 2 velika predala
– posteljica se spremeni v
mizo
– Dimenzije – 114 x 68 x 70 cm
Omara (komoda) z nogami iz umetne mase
– Dimenzije – 44 x 71 x 58 cm
– 3 predali

Možnost plačila

Z odkupnino, na obroke, plačilo na trr .(V primeru obročnega plačila velja redna cena), v primeru plačila z nakazilom na TRR, vam bomo ob nakupu poslali obvestilo o računu, kamor je potrebno opraviti nakazilo. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti skladno z njihovimi pogoji poslovanja, ki bo za vas opravila plačilo.Podatki za plačilo po predračunu: Ime banke: NLB d.d., Izpostava banke: Trebnje, Lastnik računa: AMATIM Miloš Drnovšek s.p., Številka računa TRR: IBAN SI56 0297 1025 9410 514, Sklicna številka:Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Otroške trgovine Miška in vam tako dostopna 24 ur na dan v razdelku »Moj profil« ali v pisni obliki na sedežu podjetja. Hranimo pa jo tudi v tiskani obliki na sedežu podjetja.Blago je v lasti prodajalca do končanega plačila blaga.

Nakup v Otroški trgovini Miška je popolnoma varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših podatkov.

Vsi vaši zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, tako da naj ne bi bilo možnosti, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba.

Vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam.

NAKUP NA OBROKE ALI PLAČILO NA TRR ALI PLAČILO OB PREVZEMU

Z storitvijo Nakup na obroke,  na NLB , Diners, delovska Hranilnica…… Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), je imetnikom na voljo možnost plačilo nakupa od 2-12 enakih obrokov.

Nakupi na obroke http://www.nlb.si/obroki

Kartica MasterCard Kartica Zlata MasterCard Kartica Visa Kartica Karanta

PREDNOSTI

  • enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
  • brez dodatne dokumentacije
  • brez obresti in dodatnih stroškov pri NLB,
  • za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico na prodajnem mestu,
  • največje število enakih obrokov je lahko 12.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

Nakup na obroke izvedete na sedežu podjetja (po predhodni najavi na 040 645 239 ali 040 645 159)
Največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €. Pri nakupu na obroke ne velja Aktualna cena ampak redna cena.

 


 

Dodatne informacije

Teža 150.0000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Barva

Bela-oreh

Set posteljnine za posteljico Maxi ali Trend plus

Brez posteljnine, Z posteljnino

Previjalna podloga mehka za komodo Maxi ali Trend plus

Brez previjalne podloge, Z previjalno podlogo

Jogi ležišče za malo posteljico Maxi ali Trend plus

Brez ležišča, Z ležiščem 110×62

Video

Morda vam bo prav tako všeč…