Avtosedež jahač SIRIUS FIX 22-36kg Lorelli

Avtosedež jahač SIRIUS FIX 22-36kg Lorelli

31.12 z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni je bila 31.12.

VARNOSTNI SEDEŽ SIRIUS FIX
Lorelli Classic
Za starost:  do 12 let
Skupina 3 (22-36 kg)

Šifra: BE 1007147 Kategorije: , , , ,

Opis

Avtosedež jahač SIRIUS FIX 22-36kg Lorelli

Četudi se nam mudi in se z avtom odpravljamo le na krajšo pot, si vzemimo minuto časa in poskrbimo, da so naši otroci v avtu ustrezno pripeti. Pripenjanje otroka zgolj z avtomobilskim varnostnim pasom ni ustrezno in je lahko celo nevarno, saj so ti pasovi ustvarjeni tako, da se prilegajo telesu odraslega človeka in ne otroka. Zato je tako zelo pomembno, da za prevoz otrok uporabljamo primerne otroške avto sedeže. Raziskave so pokazale, da je pri otrocih, ki uporabljajo avtosedež jahač, možnost poškodbe za več kot polovico manjša, kot pri otrocih, ki tovrstnega avtosedeža ne uporabljajo. Upoštevajte pri uporabi jahača tudi starost otroka (jahači so primerni za otroke šele tedaj, ko jih v avtosedežu z 5-točkovnim pasom ni več moč pripeti) torej samo teža otroka ni primerljiva za uporabo jahača, saj pri tem modelu otrok nima opore hrbta, in za majhne otroke kljub doseženi teži ni priporočljiva uporaba kljub temu, da je zakonsko dovoljeno.

Vedno preverite kako je otrok pripet, da je pravilno! Varnostni pas v predelu medenice mora vedno potekati pod ročaji jahača, nikoli nad njim! Kadar otroku varnostni pas poteka preko trebuha nad ročaji (kar se zgodi tudi če ne uporabljamo jahača), lahko v primeru trka utrpi hude poškodbe notranjih organov. Prav tako je nevarno, če pas otroku poteka preko vratu namesto preko rame, saj tvegamo zadušitev. Pogosto se zgodi, da ramenski pas otroka žuli in reže v predelu vratu, zaradi česar si ga napelje pod pazduho (kjer lahko zlomi rebra in poškoduje notranje organe) ali celo za hrbet, kjer ne ponuja sploh nobene zaščite za glavo in vrat in tako predstavlja veliko nevarnost za poškodbe možganov in hrbtenjače. V kolikor je otrok mlajši od 5 let raje uporabite klasični avtosedež s hrbtiščem 9-36kg, ki ga kasneje lahko spremenite v jahača, bolj varno bo.

Primeren za otroke teže 22-36kg, skupina III – upoštevajte velikost in starost otroka ne le njegove teže!
Zagotavlja udobje in varnost otroka med potovanjem.
Snemljive in pralne prevleke.
Odobren in certificiran po ECE R44/04 standardih.

Enostavna in hitra montaža v avtomobilih z ali brez Isofix

  • Vgrajen Isofix
  • Velika, anatomsko oblikovana sedežna površina
  • Mehko in udobno oblazinjena obloga
  • Udoben naslon za roke
  • Dimenzije izdelka: širina 39, globina 36, višina 18
  • Dimenzije embalaže kartona: višina 40, globina 51, širina 51

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom ECE R44 / 04 (otroški avtosedeži), ki otroku zagotavlja največjo varnost in udobje.

Avtosedež je treba očistiti s hladno vodo in milom. Ne uporabljajte agresivnih čistil, kot so abrazivi ali razredčila.

Snemljivi pokrovi so ročno pralni v topli vodi (največ 30 ° C). Ne uporabljajte belila. Ne likajte. Suha pred neposrednimi sončnimi žarki.

Plastične dele je treba očistiti z vlažno krpo. Ne uporabljajte nobenega solvata.

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Dimenzije 36 × 39 × 18 cm
Barva

Črn, Rdeč, Roza, Siv, Siv Kronica, Sivo zelen Iceberg

Lastnosti

  • Udoben naslon za roke
  • Anatomsko oblikovana sedežna površina
  • Mehka in udobna oblazinjena prevleka
  • Isofix priključek

Vzdrževanje

Avtosedež je treba očistiti s hladno vodo in milnico. Ne uporabljajte agresivnih čistil, kot so abrazivi ali razredčila.

Odstranljive prevleke lahko ročno operete v topli vodi (največ 30 ° C). Ne uporabljajte belila. Ne likajte. Posušite na neposredni sončni svetlobi.

Plastične dele je treba očistiti z vlažno krpo. Ne uporabljajte solvata.

Varnost

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom ECE R44 / 04 (Otroški avtosedeži), ki zagotavlja največjo varnost in udobje za vašega otroka.

Navodila

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top