Športni voziček FELICIA Lorelli 0+

Športni voziček FELICIA Lorelli 0+

117.55 Z DDV

Praktična uporaba vozička za aktivne starše, ki radi veliko potujejo z dojenčkom. Voziček je uporaben že od rojstva dalje

Šifra: BE 1002146 Kategorija:

Opis

Praktična in lahkotna uporaba vozička za vse aktivne starše, ki radi veliko potujejo z dojenčkom. Voziček je uporaben že od rojstva dalje, praktičen za vse izlete in funkcionalen na različnih terenih. Zložljiv na kompaktno velikost ne zavzema veliko prostora.

Praktičen nastavljiv in razširljiv nadstrešek s senčnikom bo otroka ščitil pred močnim soncem, prostoren udoben in nastavljiv naslon za hrbet in noge lahko nastavite v več položajev tudi v ležeči položaj.
Snemljiva sprednja prečka služi kot počivalo za roke, zato kjub nameščeni prečki, vedno uporabljajte tudi 5 točkovni varnostni pas in vedno naj bo otrok v vozičku pripet tudi, če je voziček v mirovanju.
Zlaganje vozička je s pomočjo praktičnega gumba na ročaju enostavno z eno roko.
5-točkovni varnostni pas varuje otroka zato ga vedno uporabljajte.
Kvalitetno podnožje omogoča vozičku stabilnost, centralna dvojna zavora na zadnjih kolesih s centrom na sredini praktično dostopna, naslon sedeža z mrežico in pokrovom, nastavljiva opora za noge, nadstrešnica in velika nakupovalna košara. Voziček se zloži na majhno kompaktno velikost po sistemu “knjige” na prepogib, kar olajša transport tudi z manjšim avtomobilom.

Dodatki za voziček (komarnik, prevleka za dež, senčnik, vložek proti potenju) so za doplačilo in so na voljo tukaj ? DODATKI ZA VOZIČKE

Dimenzija:

Odprt: 80x50x109

Zložen: 64x41x41

Teža vozička: 7kg

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN1888 – izdelki za nego otrok. Otroški vozički na kolesih. Varnostne zahteve in preskusne metode.
Očistite površino vozička s toplo vodo in blagim detergentom. Ne uporabljajte belila. Ne posušite na neposredni sončni svetlobi. Plastične dele očistite s krpo, vodo in blagim detergentom. Kovinske dele očistite z vlažno krpo in dobro posušite s suho krpo. Pri delu na prašnem ali blatnem tleh je treba ohišje očistiti in zdrobiti za bolj udobno gibanje.

Ko je voziček v skladišču, nikoli ne postavljajte drugih predmetov na njem! Redno preverjajte, ali so poškodovani ali poškodovani deli, in jih po potrebi zamenjajte z novimi! Ne uporabljajte rezervnih delov, ki jih proizvajalec ali distributer ne odobri.

Varnost

Športni voziček Felicia je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN1888-2012

Dodatne informacije

Teža 7.0000 kg
Dimenzije 80 × 50 × 109 cm
Barva

Bež, Rdeč, Siv

Lastnosti in funkcije

nastavljiva in razširljiva strešica za senco
nastavljiv naslon in naslon za noge v ležečem položaju
okno na strešici
velika nakupovalna košara
5-točkovni varnostni pas
pokrivalo
amortizerji
dvojna zavora na zadnjih kolesih
uporaba za pozimi in poleti z mrežico in prevleko
nastavljiv naslon za noge
mreža proti komarjem
snemljivo sprednje varovalo
zlaganje z eno roko

Vzdrževanje in materijali

Tkanino očistite s toplo vodo in mehkim detergentom. Ne uporabljajte belila. Ne likajte. Posušite pred neposredno sončno svetlobo.

Plastične dele je treba očistiti s krpo, vodo in mehkim detergentom.

Kovinske dele je treba očistiti z vlažno krpo in nato posušiti.

Po uporabi na posebej prašnem ali umazanem terenu je treba kolesno enoto očistiti in namazati z oljem, da zagotovite resnično gladko vožnjo.

Pri shranjevanju nikoli ne postavljajte drugih predmetov na voziček ali v njega!

Redno preverjajte poškodovane dele in jih takoj zamenjajte!

Nikoli ne uporabljajte rezervnih delov, razen tistih, ki jih je odobril proizvajalec ali distributer.

Varnost

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN1888 – izdelki za nego otrok. Otroški transport na kolesih. Varnostne zahteve in preskusne metode.

Navodila

Morda vam bo prav tako všeč…