V Otroški trgovini Lorelli je omogočeno plačilo na tri načine:

 • plačilo po predračunu ali ponudbi za plačilo z »nakazilom na TRR« V kolikor plačilo ne bo izvedeno v roku 5 dni, se naročilo prekliče.
 • plačilo »enkratno plačilo s kartico ali tudi na obroke« (na spletni strani)
 • plačilo »s kartico« na sedežu podjetja tudi na obroke (Za tovrstno plačilo je obvezna najava na 040645239!)

Izdelki, ki niso na zalogi in bodo naročeni izključno od proizvajalca ali dobavitelja so plačljivi po ponudbi/predračunu pred dobavo. Neplačanih izdelkov ali opreme ne bomo dobavili! Brezplačna dostava v kolikor jo aktiviramo (občasno kot promocija) velja le za nakup v vrednosti nad 50 eur (koda bona) in do skupne teže 20kg!

V primeru plačila z nakazilom na TRR, vam bomo ob nakupu poslali obvestilo o računu, kamor je potrebno opraviti nakazilo. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti skladno z njihovimi pogoji poslovanja, ki bo za vas opravila plačilo.

Podatki za plačilo po predračunu:

Ime banke: NLB d.d., Izpostava banke: Trebnje,

Lastnik računa: AMATIM d.o.o.,

Naslov imetnika računa: Rožna ulica 9, 8210 Trebnje

Številka računa TRR: IBAN SI56 0297 1026 3643 497,

Sklicna številka: (Številka vašega naročila) primer model: (00) sklic: (230)

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Otroške trgovine Lorelli in vam tako dostopna 24 ur na dan v razdelku »Moj račun« ali v pisni obliki na sedežu podjetja. Hranimo pa jo tudi v tiskani obliki na sedežu podjetja.

Blago je v lasti prodajalca do končanega plačila blaga.

Nakup v Otroški trgovini Lorelli je popolnoma varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših podatkov.

Vsi vaši zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, tako da naj ne bi bilo možnosti, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba.

Vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam, razen dostavni službi, ki vam bo dostavil paket ( za dokončanje pravnega posla) .

NAKUP NA OBROKE

OPOMBA:  Ob nakupu in enkratnem plačilu ali na obroke z kartico NLB,VISA do 2 – 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 2,5 %. Z storitvijo Nakup na obroke,  na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), je imetnikom na voljo možnost plačilo nakupa od 2-12 in tudi 24 enakih obrokov.

Nakupi na obroke http://www.nlb.si/obroki

Kartica MasterCard Kartica Zlata MasterCard Kartica Visa Kartica Karanta

Nakup na obroke ostale kartice DINERS, itd

Pri nas kupljeno blago lahko kupite tudi na obroke, vse tja do 24 enakih obrokov. Ko ste se odločili izvesti nakup enostavno izberete plačilo s plačilnimi karticami in izvedete nakup.

Pri določenih bankah nakup na obroke izvedete tako, da boste po nakupu iz vaše banke prejeli SMS na katerega boste skladno z navodili odgovorili in že ste izvedli nakup na obroke.

Če pa ste lastnik plačilne kartice Diners ali plačilne kartice ene od slovenskih bank, ki zahtevajo izbiro števila obrokov že na samem POS terminalu pa pri nakupu enostavno izberete želeno število obrokov.OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z kartico do 2 – 6 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 6,5 %. Ob nakupu na obroke do 7 – 12 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek 6,5 % vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 – 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 6,5 % vrednosti plačila. Administrativni strošek v višini 6,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov z kreditno kartico.

Plačilo na obroke lahko zaenkrat izvedete še z naslednjimi plačilnimi karticami:

Diners  – do 24 obrokov   (več info)

ABANKA – do 12 obrokov   (več info)

Delavska hranilnica – do 12 obrokov   (več info)

Addiko bank – do 12 obrokov   (več info)

Nova KBM – Plačilo se izvede preko NLB sistema z izbiro 1 obroka (več info)

EKRATNO PLAČILO Z DEBETNIMI KARTICAMI

Plačujete lahko z:

Maestro

e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

Mastercard

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

Visa, Visa-Electron

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi karticami zaračunamo Administrativni strošek v višini 2,5 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

PREDNOSTI

 • enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
 • brez dodatne dokumentacije
 • brez obresti in dodatnih stroškov pri NLB,
 • za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico na prodajnem mestu,
 • največje število enakih obrokov je lahko 24 minimalni obrok 50 eur.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

Nakup na obroke opravite na spletu ali PRI NAS NA NAŠEM NASLOVU. Za nakup zadostuje vaša obstoječa NLB Plačilna kartica MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici).

Nakup na obroke izvedete na spletu ali na sedežu podjetja (po predhodni najavi na 040 645 239 ali 040 645 159)
Največje število enakih obrokov je lahko 2-12 ali 24, najnižji znesek obroka je 50€.

Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Erste

Z DINERS CLUB KARTICO

Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
 
• Število obrokov od 2 do 24
• Minimalni znesek obroka 50 EUR
• Minimalni znesek kredita 100 EUR
• Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

NAKUP NA OBROKE DELAVSKE HRANILNICE-MASTERCARD

Z storitvijo Nakup na obroke,  na DH plačilni kartici z odloženim plačilom MasterCard, je imetnikom na voljo možnost plačilo nakupa od 2-12 enakih obrokov.

PREDNOSTI

Nakup na obroke z Mastercard kartico za fizične osebe

Kdo in kako?

Storitev lahko uporabljajo novi in obstoječi imetnike kartice MasterCard z odloženim plačilom za fizične osebe. Pogoj za delovanje storitve je, da ima imetnik vklopljeno storitev SMS obveščanja (0,50 EUR/mesec). Po plačilu s kartico prejmete SMS sporočilo na svoj mobilni telefon z navodilom za nakup na obroke. Nanjo odgovorite s povratnim sporočilom SMS, pri tem pa sami izberete, v koliko obrokih želite poravnati nakup.

 Kje?

Nakup na obroke opravite PRI NAS NA NAŠEM NASLOVU. Rožna ulica 9, 8210 Trebnje po predhodni najavi na 040 645 239.

 Dodatna dokumentacija NI POTREBNA.

Plačevanje je preprosto, saj ni vezano na odgovore s posameznim trgovcem in zanj ni potrebna dodatna dokumentacija.

Višina nakupa

Nakup se lahko opravi na 2-12 enakih obrokov, v višini prostega odobrenega limita na kartici MasterCard, vendar v najvišjem skupnem znesku 2.000 EUR. Najnižji znesek obroka ni določen. Nakup na obroke je mogoč višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico hranilnica za celotni znesek nakupa zmanjša razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo hranilnica za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici.

Kako plačujem na obroke pri nakupu s plačilno kartico Mastercard?

 • Takoj po nakupu na svoj mobilni telefon imetnik prejme obvestilo o nakupu z navodilom, kako lahko nakup razdeli na 2-12 obrokov,
 • Če želi imetnik nakup razdeliti na obroke mora v roku 30 minut od nakupa odgovoriti na prejeto SMS sporočilo tako, da napiše: DH XX YY.,
 • Pri čemer je XX število obrokov, YY pa kontrolna številka s prvega SMS obvestila,
 • Po posredovanem sporočilu prejme potrditveni SMS, da je nakup razdeljen na obroke.