Splošna določila/pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja Otroške spletne trgovina Lorelli določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jih izvaja podjetje AMATIM d.o.o., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE

Splošni pogoji poslovanja Otroške spletne trgovina Lorelli  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Otroška spletna trgovina Lorelli deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne prodajalne je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo kupec naročilo odda. Naročilo se obdela in pripravi glede na možnost dobave izdelkov.

Po opravljenem naročilu na Otroški spletni trgovini lorelli vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se vaše naročilo shrani tudi pri nas. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika.

Cene v Otroški spletni trgovini Lorelli

Vse navedene cene izdelkov so v eur in vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen, če ni  navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). Ko kupec naročilo v Otroški spletni trgovini Lorelli potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja AMATIM d.o.o., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos. V Otroški spletni trgovini Lorelli so navedene cene kot redne cene izdelkov, cene ugodno, spletne cene ter odprodajne cene. Cene ki so označene z značkami veljajo za vse fizične kupce na Otroški spletni trgovini Lorelli .

Odprodajne cene so v Otroški spletni trgovini Lorelli  označene kot ODPRODAJA in veljajo le za odprodajo zalog in izdelke prejšnjih kolekcij ali zadnje kose. Prijava na novice je za stranke popolnoma neobvezujoče in brezplačno.

Fotografije  izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (odstopanje v barvi, detajih, količini…).

Opisi ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše in informacije o izdelku se lahko obrnete na naše kontakte.

Odveza odgovornosti

Podjetje AMATIM d.o.o., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni trgovini podjetja. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da podjetje AMATIM d.o.o., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o morebitnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na E-naslov: info@lorelli.si

Možnost plačil “klikni me”