Dobrodošli v Otroški trgovini Lorelli!

Otroška trgovina Lorelli je nastala zaradi želje in potrebe staršev svojemu otroku ponuditi le najboljše in po ugodnih cenah. In kar je dobro za naše malčke, je dobro tudi za vse nas.

Ideja za nastanek otroške trgovine Lorelli je bila ponuditi otrokom in njihovim staršem kakovostne izdelke in dostopne cene. Želimo, da se vaši otroci dobro počutijo, so veseli in razigrani ter njihovi starši zadovoljni.

Vabimo vas, da nas  podpirate z ocenami izdelkov ali s predlogi na elektronski naslov: info@lorelli.si 

O nas

Lorelli je izboljšan rezultat dolgoletnih raziskav, izdelave in oblikovalskih dosežkov, s katerimi se vam bomo zahvalili za zaupanje skozi leta ter zaupanje v kakovost in varnost naših izdelkov. Bistvo naše dolgoletne izkušnje je naša sedanjost za vas in priložnost, da izkoristite nove in bolj praktične kakovostne in sodobne rešitve za svojo družino! Čas, ki nam je omogočil, da smo se izkazali kot vaši zvesti partnerji v iskanju najboljše nege in udobja za vaše otroke, nam je dal priložnost, da bolje spoznamo vaše potrebe in želje. Z iskanjem več funkcij in sloga smo izboljšali kakovost in varnost izdelkov, ki so že znani z najnovejšimi modnimi in barvnimi težnjami. Letna popolna prenova že obstoječih modelov v kombinaciji z nenehno rastjo ponudbe izdelkov nam omogoča, da ustrezno odgovorimo na vaše potrebe in spreminjajoče se želje. Kaj je nova generacija Lorelli? Kratek odgovor odrašča. Natanko tako, kot novorojenček postopoma obvladuje vse glavne življenjske funkcije in kasneje spanje, prehranjevanje in gibanje vzamejo svoj ritem, so naši izdelki dosegli boljšo, funkcionalno in praktično raven sloga. So zrasli.

Navadna otroška posteljica je postala inovativen izdelek, ki združuje vse zahteve sodobnega starša – čudovit dizajn, popolna kakovost materiala, več nivojev pod vzmetnice in rešetke, več predalov in polic, možnost, da otroško posteljico spremenite v enojno posteljo z mizo in številnimi udobnimi in mobilnimi omaricami.

Poskrbeli smo za potovalno premično posteljico na dveh nivojih – eno za spanje in drugo za igranje za miren spanec otroka, gugalna funkcija pa bo poskrbela za vaš mir in sladko spanje vašega otroka.

Otrok v avtu se zdaj počuti več kot varno; udobje dojenčka in funkcije avto sedežev zagotavljajo najnovejše težnje po enostavni in hitri vgradnji v vozilo, pasovi z več položaji, možnost nastavitve naslonjala in izpolnjevanje vseh zahtev za udobno in lepo vožnjo.
Z našimi najboljšimi razvoji visokih stolov je vsako hranjenje vašega malega zaklada hiter in enostaven postopek od trenutka namestitve do čiščenja in prilagajanja višine naslonjala do neprecenljive možnosti zlaganja in shranjevanja po vsakem obroku.
Vaši vsakdanji sprehodi bodo z otroškim vozičkom, ki združuje avtomobilski sedež-lupinico, otroško košaro in športni sedež, sedaj še bolj udobni in funkcionalni kot kdaj koli prej. Majhna teža, veliko manevriranje in slog . Lorelli ni samo vse, kar v našem dosedanjem delu poznate in imate radi, ampak tudi nekaj več! Od naše izboljšane različice izdelkov, ki so že všečne in dokazane, pričakujete tudi ugodne cene in naš čas in mi vam ga podarimo, na voljo smo za nasvete in pomoč pri izbiri! Od najmanjšega pripomočka ali igrače do res resnih nakupov opreme za dojenčka in otroka…

– Lorelli je izdelek, ki si ga želite v svojem domu za vašega otroka. Lorelli se zanaša na raznolikost, nove tehnologije in inovativen dizajn. Nova dodelava, optimizirana proizvodnja in praktičnost – ostali bodo z vami in vašim otrokom tudi po prvem šolskem dnevu.

Otroci rastejo z nami!

Za osebni kontakt nas lahko pokličete na GSM: 040 645 239 (pon.- pet. od 9:00 do 19:00)
Vaš skrbnik trgovine, Miloš Drnovšek.