Nosni aspirator

Nosni aspirator

8.66 Z DDV

Aspirator za čiščenje otroškega nosu

Šifra: BE 1022061 Kategorija:

Opis

Aspirator za čiščenje otroškega nosu vam omogoča varno in naravno čiščenje otrokovega nosu za lažje dihanje, hranjenje in boljši spanec. Odstranjevanje odvečne sluzi pomaga tudi pri preprečevanju nadaljnjih zapletov, kot so kašelj, ušesne okužbe in trebušne motnje.

LASTNOSTI:

– Mehko in varno

– Učinkovito

– Primerno za dvojno starostno skupino (0-3 m; 3 m+)

– Enostavno in hitro

Ta nosni aspirator je učinkovit in varen izdelek, ki z lastno močjo sesanja učinkovito odstrani sluz iz otrokovega nosu in tako takoj olajša zamašen nos. Je učinkovit, saj je vaše lastno sesanje močnejše od običajnega nosnega aspiratorja na baterije. Znanstveno zasnovana – mehka – ” konica nosu ” in ” ustna cev ” za varno in učinkovito odstranjevanje sluzi.

Dodatne informacije

Teža 0.5000 kg
Dimenzije 8 × 3 × 25 cm
Barva

Moder, Roza

Nega in uporaba

Pred uporabo si umijte roke. V usta vstavite – “cev za usta” in konico nosnega aspiratorja nežno vstavite v eno od nosnic vašega otroka. Nežno sesajte iz – ” ustne cevi ”, ne da bi odstranili konico nosnega aspiratorja iz otroških nosnic. Sluz se pobere in zbere v aspirator. Po zbiranju sluzi odprite konico in higiensko odstranite sluz iz aspiratorja.

Čiščenje: Pred prvo uporabo vse dele nosnega aspiratorja sperite s toplo vodo in blagim detergentom, temeljito sperite s čisto vodo in posušite. Vedno operite pred in po vsaki uporabi. Sluz higiensko odstranite iz aspiratorja in sperite pod tekočo vodo iz pipe. Nato vzemite mešanico tople vode in blagega detergenta. Odprite konico za nosnice in v zmes detergenta vstavite v vse dele nosnega aspiratorja. Temeljito in večkrat operite v tej mešanici tople vode in blagega detergenta, dokler nosni aspirator ni čist. Temeljito sperite s čisto vodo in posušite. Ne dajajte v vrelo vodo, ker lahko poškodujete izdelek. Ne uporabljajte abrazivnih blazinic ali čistil. Ne uporabljajte topil ali agresivnih kemikalij. To lahko povzroči škodo. Izdelka ne puščajte na neposredni sončni svetlobi ali v bližini vročine, ker lahko povzroči poškodbe.

Varnost in opozorila

OPOZORILO! Ta izdelek ni igrača! Med uporabo tega izdelka nikoli ne puščajte otroka brez nadzora. Ta izdelek smejo uporabljati samo odrasle osebe. Vedno uporabljajte ta izdelek pod nadzorom odraslih. vse komponente, ki se ne uporabljajo, hranite izven dosega otrok. Hraniti izven dosega otrok. Odstranite, če obstajajo znaki poškodb ali obrabe.

Materijali: silikon, polipropilen

Morda vam bo prav tako všeč…