Vstavek za avtosedeže EASY TRAVEL LORELLI

Vstavek za avtosedeže EASY TRAVEL LORELLI

17.90 z DDV

Na zalogi

Vložek za lupinice – avtosedeže 0-13kg in 0-18kg LORELLI

Na zalogi

Opis

Vstavek za lupinice in avtosedeže 0-13kg, 0-18kg in 9-18kg LORELLI je eden od pripomočkov, ki ga morate zagotovo imeti. Potovalna blazina, ki bo omogočila da bo vaš dojenček varno in udobno potoval v lupinici. Narejen je iz najboljših materialov, s posebej oblikovano podporo za hrbet in zadržanje glavice da se ne zgodijo nezaželeni gibi zaradi same vožnje kakor tudi nezaželenih nenadnih gibov ki so sestavni del prenosa lupinice. Vsekakor spada ta izdelek v del obvezne opreme, pred nakupom tudi  vabljeni da vam izdelek vizuelno predstavimo na sedežu podjetja.

Dojenček je v prvih dneh po rojstvu po večini premajhen, avtosedeži pa pregloboki za njegovo telesce, ki še ni vzravnano, zato je vstavek za avtosedeže Easy travel odličen pripomoček, saj podpira dojenčkovo telo v pravlni legi, hkrati pa njegovi majni glavici preprečuje nihanje sem ter tja med vožnjo.

Vstavek Easy travel je mehak, v sredini je dodaten vstavek – blazinica za podporo in izenači globino avtosedeža. S tem vstavkom omogočimo dojenčku da v avtosedežu ne leži spognjeno. Dodaten vstavek lahko pozneje odstranite in podlogico uporabite tudi v večjem avtosedežu ali športnem vozičku.

Vstavek je prilagodljiv tako, da v primeru novorojenčka pripomore k pravilni drži otroka v avtosedežu in mu omogoča udobje. Vstavek ima spodnjo blazinico ki omogoča dokaj raven-nepreglobok položaj ležanja novorojenčka.

Pralno na 30°C

Dolžina 70

Širina 30

Višina 7 cm

Proizvajalec Lorelli

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Dimenzije 30 × 7 × 26 cm

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top