Previjalna torba Premium

Previjalna torba Premium

27.90 Z DDV

S to praktično torbo boste imeli za dojenčka vedno pri roki vse kar na poti potrebujete zanj (npr.: pleničke, stekleničko, dudo…)

Šifra: BE 1004009 - B100 Premium Kategorije: , , ,

Opis

Previjalna torba za mamico je praktična, nov dizajn, kakovost materiala, prostostoječa s trdnimi stranicami,  ponuja veliko prostora za nujne potrebščine za dojenčka. V notranjosti je oblazinjena kar zagotavlja termičnost, zunanji predalčki pa so namenjeni drobnarijam, ki jih želite imeti takoj na dosegu. Ob strani tudi žepek za stekleničko.

V torbo bodo takodobile svoj prostor  stekleničke za hranjenje dojenčkov kot kozarčki s pripravljeno hrano v poznejših mesecih, plenice za enkratno uporabo, malčkova kozmetika, vse tiste številne in nujno potrebne stvari. To je najbolj praktična stvar za vsako mamo, ki organizira dan z otrokom zunaj. V njej bo prostora za vse, kar potrebujete ne samo za otroka, ampak tudi zase, saj vas bo osvobodil nevšečnosti pri nošenju torbice. Presenečeni boste, koliko stvari je lahko zbranih v tej obvezni »opremi« za pohodni trenutek z vašim otrokom.

Podloga za previjanje je priložena.

Možna nastavitev naramnice,ročaji, zapenjanje z zadrgo.

Dimenzije torbice cca:

35cm višina, dolžina 48cm, 15cm širina

Dodatne informacije

Teža 1.0000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Barva

Črna, Siva

Morda vam bo prav tako všeč…