Vsak starš sanja o miru, medtem ko se njegov otrok zabava s svojimi najljubšimi igračami. Predstavljajte si to plus varen čas počitka za vašega malega malčka. Z otroškim gugalnikom DREAM TIME vam lahko pomagamo uresničiti svoje sanje. Dobro razpoloženje vašega dojenčka je zagotovljeno, in če potrebuje počitek, lahko preprosto in hitro spremenite položaj naslonjala.

Otroški rocker DREAM TIME ima zložljivo strešico za najbolj sončne dni. Posebna igralna palica za igrače bo najljubše za vašega otroka, njegova varnost pa je zagotovljena z možnostjo zaklepanja zibanja. DREAM TIME je primeren za otroke od rojstva naprej. Na voljo je v različnih motivih v šestih barvah – bež, roza, siva, temno bež, zelena in modra. Najdete ga na tej povezavi Ležalnik DREAM TIME LORELLI

Lastnosti:

– Zložljiva strešica – uživajte v dnevu v naravi. Vaš otrok bo ostal zaščiten pred najsvetlejšimi sončnimi žarki; – sproščujoč učinek nihanja – ostalo je zagotovljeno;
– Igrač na pritisk – za zabavo;
– funkcijo nihanja je mogoče zakleniti – da se prepričate, da je vaš otrok varen;
– nastavljiv naslon za hrbet v ležečem položaju – otroku zagotavlja udoben spanec;
– za počitek in igro – popolna kombinacija za srečnega in nasmejanega otroka;
– Kompaktna, lahka in enostavna za zlaganje – enostavna za shranjevanje in priročno za na pot;
– Plastični snemljiv pladenj – omogoča enostavno in hitro čiščenje.

Vzdrževanje

Kovinske in plastične dele je treba očistiti s hladno vodo in mehkim detergentom. Snemljivi pokrovi so ročno pralni v topli vodi (največ 30 ° C). Ne uporabljajte belila. Ne likajte. Suši se pred neposrednimi sončnimi žarki. Ne hranite rockerja blizu vklopljenega ventilatorja, toplotnih virov, ostrih predmetov in posod z vodo. Ne uporabljajte rockerja, če je kateri koli del pokvarjen ali manjka. Nikoli ne uporabljajte rezervnih delov, ki niso odobreni s strani proizvajalca ali distributerja.

Varnost

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN 12790 – Izdelki za uporabo in nego otrok – Spodnje zibelke.