Otroški interaktivni sprehajalec FUNNY

Otroški interaktivni sprehajalec FUNNY

29.90 z DDV

Na zalogi

Popolna igrača za dojenčke, ki se plazijo in že delajo prve korake.

Na zalogi

Šifra: BE 1005054 Kategoriji: ,

Opis

Popolna igrača za dojenčke, ki se plazijo in že delajo prve korake.
Sprehajalec bo otroku pomagal se seznaniti s prvimi besedami, črkami, številkami in oblikami, prav tako bo vašemu malčku dal podporo in mu pomagal pri prvih korakih.

Sprehajalec je opremljen s trajnimi in snemljivimi igračami za dojenčke, tako, da je zanimiva tudi dojenčkom, ki še ne hodijo.
Ta ineteraktivni sprehajalec 3v1 omogoča izobraževanje, učenje hoje in zabavno igro.

Dimenzije nastavljenih elementov:

Dimenzije igralne plošče: 44 cm x 29 cm

Dimenzije telefona: 10,5 cm x 6 cm

Dimenzije kitare: 15 cm x 8 cm

Višina potiska: približno 45 cm

Velikost paketa:

46 cm x 34 cm x 11 cm

Poganjalec za delovanje potrebuje dve 1.5V “AA” bateriji, ki nista v kompletu. . Ima certifikat CE in ustreza standardu EN 71. Pakiran je v kartonsko škatlo, zaradi česar je idealno darilo za dojenčka.

VARNOSTNO OPOZORILO

Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 6 mesecev in težje od 20kg. Navedeno priporočeno starost otroka je podano s strani proizvajalca, zastopnika ali uvoznika posameznega artikla. Proizvajalec določi priporočeno starost na osnovi varnostnih zahtev in omejitev v uporabi, kakor tudi na lastnih izkušnjah. Na določitev priporočene starosti vpliva tudi otrokov motoričen, senzoričen in umski razvoj, kot tudi priljubljenost artikla med uporabniki v določeni starostni skupini.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Varnostna opozorila in zahteve

Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 6 mesecev. Navedeno priporočeno starost otroka je podano s strani proizvajalca, zastopnika ali uvoznika posameznega artikla. Proizvajalec določi priporočeno starost na osnovi varnostnih zahtev in omejitev v uporabi, kakor tudi na lastnih izkušnjah. Na določitev priporočene starosti vpliva tudi otrokov motoričen, senzoričen in umski razvoj, kot tudi priljubljenost artikla med uporabniki v določeni starostni skupini.

Navodila

https://lorelli.eu/en-bg/products/baby-walkers-4/p-activity-baby-walker-funny-1005054.html

Morda vam bo prav tako všeč…